Hovermap - Autonom LiDAR scanner 

Vi är stolta att presentera Hovermap, som Europas enda distributör och återförsäljare!

HOVERMAP

Vår vision är att automatisera insamling och analys av data i utmanande GPS-fria miljöer, att levererar revolutionerande effektivitet, säkerhet och operativ insikt till underjordisk gruvdrift och andra industrier. Våra kärnområden inom expertis är drönar-autonomi, SLAM-baserad LiDAR-mapping och dataanalys.

Antikollision

360 grader LiDAR-baserad kollisionsundvikelse håller drönaren säker under flygning nära objekt. Avancerad autonomi möjliggör BYLOS uppdrag i GPS-fria miljöer.

GPS-Fri miljö

Låter dig flyga inomhus, under jord eller under broar som om det vore med GPS.

SLAM BASERAD

SLAM (Simultaneous Localisation and Mapping) möjliggör scanning även om GPS inte är tillgängligt.

DESIGN

Scannern väger enbart 1,8kg och kan monteras på drönare, fordon, kranar & bäras i handen

Framtidens verktyg

Hovermap erbjuder revolutionerande effektivitet, säkerhet och operativa insikter i utmanande miljöer under jord, ovanför marken och i GPS-fria miljöer.

 

Hovermap har kollisionsundvikande system för GPS-fri flygning, avancerad autonomi och SLAM-baserad LiDAR-scanning. Detta gör att en Hovermap utrustad drönare kan skickas in i utmanande GPS-fria miljöer, för att samla in 3D och annan data som tidigare var omöjligt. Ny information leder i sin tur till nya insikter.

 

Underjordiska gruvor, tunnlar, broar, master och mycket mer kan nu kartläggas och inspekteras på ett säkert och effektivt sätt utan att utsätta människor för risker och spar tid!

För mer info eller boka en Demo

 info@amkvo.com 

Tel: 070-232-3906

AMKVO AB   |   +46 702 323 906   |   INFO@AMKVO.COM

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Twitter - Black Circle