top of page
Logo black.png

Vi på AMKVO är ett kompetent team som varit med sedan started av branschen och med över 28,000 UAS flygningar, Vi har en gedigen förståelse av våra kunders arbetssätt och behov. Vi har en mycket god förståelse för den internationella marknaden och vad branschen har att erbjuda. Genom att effektivt nyttja våran omfattande kompetens utvecklar vi våra kunders förmågor och kapacitet genom att tillhandahålla effektiva, hållbara och kompetenta systemlösningar. 

 

Vårt arbetssätt utmärker sig med kvalitet och säkerhetstänk. Oavsett vilket produktsegment vi arbetar inom strävar vi ständigt efter att hitta system och komponenter som kan öka våra kunders förmågor. Vi erbjuder helhetslösningar inom UAS, robot system och ROV där utbildning, implementering och uppföljning motsvarar vårt ansvarstagande runt den utrustning och/eller tjänst vi levererar.

 

Med erfarenhet och kompetens gör vi ditt val enkelt.

DRONARBUTIKEN.SE

AMKVO AB driver även dronarbutiken.se som säljer drönare till privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi strävar efter att bli Norderns bästa online butik med bra kund support och alltid nya produkter. 

SAMARBETEN 

uppsala-universitet-logo-png-transparent
KIWA-logo.png
dekra-png-4.png
Spinview logo.png
Hexagon_Geospatial_RGB_Standard.png
bottom of page