AMKVO AB

I en industri med massor av nya företag och oerfarna piloter så kan det vara svårt att urskilja professionella piloter. Där kommer AMKVO in i bilden, vi arbetar med helhetslösningar med hjälp av UAS / Drönare till både privat och företagskunder. Med över 25 års erfarenhet och marknadens ledande produkter av högsta kvalitet jobbar vi för kvalite och hållbarhet till ett kostnadseffektivt pris. Med många lösningar som 3D scanning, video produktioner, VR, inspektioner, termografering, ortofoton, kartläggning, 3D modeller, mätningar, data processing, informations inhämtning och projekt ledning. Vi utvecklar även specifika och unika lösningar för just dina ändamål. För referenser tveka inte att höra av dig till oss eller se våran långa kundlista.

Med erfarenhet, flera certifikat och alla försäkringar som krävs gör vi ditt val enkelt.

SÄKERHET

Vid flygning med UAS / Drönare är säkerheten en viktig faktor. 

Vi använder oss av marknadens främsta varumärken med kontinuerlig uppdatering. För våra kunders och vår utrustnings säkerhet flyger vi endast när väderförhållandena tillåter. Vi innehar alla tillstånd och försäkringar som behövs.

STRATEGI

AMKVO AB står för omfattande utveckling och förbättring. Vi har åtagit oss att med hjälp av marknadens senaste teknik alltid leverera inom utsatta tidsramar till kundens belåtenhet.

 

DRONARBUTIKEN.SE

AMKVO AB driver även dronarbutiken.se som säljer drönare till privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi strävar efter att bli Norderns bästa online butik med bra kund support och alltid nya produkter. 

 

SAMARBETEN 

uppsala-universitet-logo-png-transparent
KIWA-logo.png
dekra-png-4.png
Spinview logo.png
Hexagon_Geospatial_RGB_Standard.png