AMKVO AB

I en industri med massor av nya företag och oerfarna piloter så kan det vara svårt att urskilja professionella piloter. Där kommer AMKVO in i bilden, Vi erbjuder kompletta obemannade lösningar med UAS / drönare, robotar, UGV, ROV, sensorer, tillbehör, mjukvara, utbildning och implementering. Vi har även tjänster inom reality capture, laserskanning, inspektioner, termografering och utvecklingsprojekt. Expertkompetens för alla projekt, oavsett storlek och komplexitet. Med över 10 års erfarenhet från branschen, 25,000+ flygningar och marknadens ledande produkter av högsta kvalitet jobbar vi för kvalitet, hållbarhet och långsiktighet. Med många olika och unika produkter och tjänster  hittar vi lösningar till era problem. För referenser tveka inte att höra av er till oss eller se våran långa kundlista.

Med erfarenhet och flera certifikat gör vi ditt val enkelt.

SÄKERHET

Vid flygning med UAS / Drönare är säkerheten en viktig faktor. 

Vi använder oss av marknadens främsta varumärken med kontinuerlig uppdatering. För våra kunders och vår utrustnings säkerhet flyger vi endast när väderförhållandena tillåter. Vi innehar alla tillstånd och försäkringar som behövs.

STRATEGI

AMKVO AB står för omfattande utveckling och förbättring. Vi har åtagit oss att med hjälp av marknadens senaste teknik alltid leverera inom utsatta tidsramar till kundens belåtenhet.

 

DRONARBUTIKEN.SE

AMKVO AB driver även dronarbutiken.se som säljer drönare till privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi strävar efter att bli Norderns bästa online butik med bra kund support och alltid nya produkter. 

 

SAMARBETEN 

uppsala-universitet-logo-png-transparent
KIWA-logo.png
dekra-png-4.png
Spinview logo.png
Hexagon_Geospatial_RGB_Standard.png