top of page

HOVERMAP™

FÖR GRUVOR

Emesent-Hovermap-Stope-Mapping-Scan.jpg

En smart mobil skanningsenhet som monteras på drönare för att ge autonom kartläggning i utmanande otillgängliga områden.

Hovermap är lika kapabel över marken som under jord, inomhus eller ute, din kompletta mobila LiDAR-scanningslösning. Sluta farliga inspektioner och undersökningar genom att ersätta en person med en drönare i miljöer med hög risk och få enastående analytisk data för alla dina gruvbeslut.

VARFÖR VÄLJA HOVERMAP™

FÖR GRUVOR

Oavsett om du borrar, spränger, fyller eller något däremellan, är gruveffektiviteten underbyggd av säkerhet och operationell insikt. Landmätare och geotekniker utrustade med Hovermap och dess punktmoln kan stödja förbättringar över gruvteamen. Från botten till styrelserum ger Emesent tydlighet.

articles-3.png
emesent-mining-safety-hovermap_icon-150x

SÄKERHET

Förbättra säkerheten och minska risker. Håll personal borta från trånga utrymmen eller höga höjder. Skicka en Hovermap-utrustad drönare på ett autonomt uppdrag till stopes, drawpoints, schakt eller andra arbetsplatser med hög risk. Kontrollera säkert borrvinklarna och bekräfta böjhöjderna och platserna.

emesent-mining-greater-insights-hovermap

STÖRRE INSIKT

Hovermaps roterande LiDAR ger ett 360 graders synfält som säkerställer att 3D-data samlas in i alla riktningar. 3D-data samlas in konsekvent och minskar skuggorna kraftigt. Undersök och utför bergmassaklassificeringar. Beräkna volymer med hög noggrannhet för över / under-brytning, avstämningar och planering av lagerpasta. Koppla ihop ytterligare sensorer som kameror eller gasmonitorer för ytterligare dataanalys.

emesent-mining-greater-reliable-data_ico

PÅLITLIG DATA

Med en kombination av världsledande LiDAR-scanning och drönar-autonomi producerar Hovermap pålitliga och exakta punktmoln som integreras sömlöst med befintliga arbetsflöden för att möjliggöra ny analytisk insikt.

emesent-mining-greater-productivity-effi

EFFEKTIVITET

Med Hovermap kan du kartlägga stopes och andra otillgängliga områden på några minuter snarare än timmar. Bekräfta återfyllnadsvolymer och höjder, förbättra schemaläggningen och återfyllningsdesignen eller minska produktionsavbrott med en snabb skanning som snabbt kan identifiera återstående lutningsvolymer.

HOVERMAP™ GRUVPAKET

EN ALLT I ETT LÖSNING, DESIGNAD TILL GRUVINDUSTRIN 

articles-3.png

Beprövade, provad och testade, Hovermap gruvpaket ger användare tillgång till avancerad drönar-autonomi och kartläggningsfunktioner för underjordiska gruvapplikationer. Det prenumerationsbaserade programmet ger dig en komplett lösning.

Inkluderar:

  • Hovermap scanner

  • DJI M210 drönare

  • tålig laptop

  • Utbildning, Support & Service

  • extra propellrar and batterier

  • Tillbehör

Untitled-design-31.png

Boka en demo, testa data eller för mer information

Se är att tro! Testa Hovermap själv och se detaljerad data från skanningar.

 

 info@amkvo.com 

Tel: 070-232-3906

bottom of page