HOVERMAP™

FÖR INFRASTRUKTUR

En smart mobil skanningsenhet som monteras på drönare för att ge autonom kartläggning i utmanande otillgängliga områden.

Lika kapabel över marken, under broar eller nära kritisk infrastruktur. Hovermap är din kompletta mobila LiDAR-scanningslösning. Sluta farliga inspektioner och undersökningar genom att skicka drönaren till dina högriskmiljöer. Få ovärderlig analytisk information för alla beslut.

VARFÖR VÄLJA HOVERMAP™

FÖR INFRASTRUKTUR

Broar, master, byggnader och allt däremellan kan kartläggas till exakta punktmoln. Flyga med förtroende för att dina inspektionsuppgifter inte kommer att äventyras med GPS-störningar. Hovermap håller din drönare och sensorer säkra med LiDAR integrerad autonom flygning.

SÄKERHET

Förbättra säkerheten och minska risker. Håll personal borta från maskiner, utsläpp och höjder. Skicka en Hovermap-utrustad drönare på ett autonomt uppdrag under broar, torn och till höga höjder. Kontrollera områden säkert innan personal får tillträde.

STÖRRE INSIKT

Hovermaps roterande LiDAR ger ett 360 graders synfält som säkerställer att 3D-data samlas in i alla riktningar. 3D-data samlas in konsekvent och minskar skuggorna kraftigt. Granska skador och andra förändringar. Planera exakt för nya verk. Koppla ihop en kamera för punktmolnfärgning och ytterligare analys.

PÅLITLIG DATA

Med en kombination av världsledande LiDAR-scanning och drönar-autonomi producerar Hovermap pålitliga och exakta punktmoln som integreras sömlöst med befintliga arbetsflöden för att möjliggöra ny analytisk insikt.

EFFEKTIVITET

Med Hovermap kan du kartlägga strukturer och trånga, otillgängliga områden på några minuter snarare än timmar. Bekräfta byggprocesser, skador och efterföljande reparationer. Ta välgrundade beslut för reparationer, underhåll och projektledning.

Boka en demo, testa data eller för mer information

Se är att tro! Testa Hovermap själv och se detaljerad data från skanningar.

 

 info@amkvo.com 

Tel: 070-232-3906

AMKVO Drones Drönare Aerial

AMKVO AB - Geodata och fjärranalys

556979-5551

Om Oss

Vi erbjuder en komplett lösning till 3D Scanning, Laser scanning, inspektioner, BIM, termografering, utvecklingsprojekt, film produktioner och mycket mer. Vi arbetar nationellt och globalt. Expertkompetens till alla projekt, oavsett storlek och komplexitet. 

Kontakt

info@amkvo.com

010-405 96 66

Dronarbutiken.se

En del av AMKVO AB, En butik med inriktning på företag och myndigheter, vi hjälper till med system, utbildning och implementering

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
© Copyright AMKVO