Elios 2 in Action 0049 - manhole - pipes

ELIOS 2

INTUITIV INOMHUSINSPEKTION

UTFÖR SÄKER, SNABB OCH KOSTNADSEFEKTIVA INSPEKTIONER

Elios 2 är den mest intuitiva, pålitliga och exakta inspektionsdrönaren inomhus. Håll din personal borta från fara när du utför inspektioner direkt från första flygningen med hjälp av banbrytande datainhämtningsfunktioner.

DESIGNAD FÖR TRÅNGA UTRYMMEN

GPS-FRI STABILISERING

AVSTÅNDSLÅS

FULL HD LIVE STREAMING

Värmekamera och 4K video

När det gäller visuella inspektioner är data det viktigaste. Så vi har placerat Elios 2 kamera i den främre buröppningen, utrustad med en termisk och en 4k kamera sida vid sida. 12MP still- och videoinspelning ger fantastiska detaljerade bilder med en upplösning på 0,18 mm/px för att upptäcka de minsta sprickorna från golv till tak

10K LUMEN

Elios 2 har det mest kraftfulla och intelligenta belysningssystem som någonsin byggts på en kommersiell drönare. Elios 2 har 10.000 lumen ljus som kan anpassas efter dina behov och ger rätt mängd ljus oavsett om du behöver se helheten eller den minsta sprickan.

DAMMAVVISANDE BELYSNING

Industriella inomhusutrymmen är ofta fulla av damm, vilket gör navigering i First Person View svår. Dammavvisande

 belysning gör att du kan flyga i smutsiga utrymmen utan att tappa bort ditt mål.

SNED BELYSNING

För att avslöja strukturer och identifiera defekter använder inspektörer en belysningsteknik som skapar skuggor i asperiteter. Återskapa denna teknik med våra nya sneda belysningssystem, leta efter gropar, sprickor eller uppbyggnader blir lika naturligt som att göra det med en ficklampa.

UTBILDNING INGÅR

Eftersom vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din drönare erbjuds en hel träningsdag för varje köp av en enhet.

ENKELT UNDERHÅLL

Elios 2 är konstruerad för att vara lätt att använda, vilket minimerar skälen att någonsin skicka din drönare tillbaka till Flyability.

DEDIKERAD SUPPORT

För all hjälp, i fält eller på ditt kontor, kommer vårt dedikerade supportteam att resa världen för dig.

Hör av dig!

 info@amkvo.com 

Tel: 010-405 96 66

AMKVO Drones Drönare Aerial

AMKVO AB - Geodata och fjärranalys

556979-5551

Om Oss

Vi erbjuder en komplett lösning till 3D Scanning, Laser scanning, inspektioner, BIM, termografering, utvecklingsprojekt, film produktioner och mycket mer. Vi arbetar nationellt och globalt. Expertkompetens till alla projekt, oavsett storlek och komplexitet. 

Kontakt

info@amkvo.com

010-405 96 66

Dronarbutiken.se

En del av AMKVO AB, En butik med inriktning på företag och myndigheter, vi hjälper till med system, utbildning och implementering

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
© Copyright AMKVO