top of page

FÄRGLÄGGNING TILL HOVERMAP™

colourisation-40.png
Lägg till en ny nivå av reality capture till dina punktmoln.

Emesent ger dig ytterligare insikter i sina punktmoln  med introduktionen av färgfunktionen. 3D-punktmoln från Hovermap kan nu kompletteras med färg, vilket ger ytterligare sammanhang för visualisering och analys.

 

Färgning ger större insikter i en mängd olika applikationer och avslöjar tidigare dolda detaljer i din infrastruktur.

En mångsidig och modulär strategi

Anslut helt enkelt den senaste robusta actionkameran (GoPro Hero8) till Hovermap med vårt anpassade snabbfäste. Detta modulära tillvägagångssätt förlänger Hovermaps mångsidighet och flexibilitet, så att du kan fånga färgadescanningar efter behov.

 

Att kombinera kamera- och LiDAR-data från en rörlig skanner är ingen enkel uppgift. Emesent har utvecklat en kraftfull mjukvarualgoritm för att uppnå exakt kalibrering och synkronisering mellan kameran och LiDAR-sensorn, vilket gör det enkelt och lätt att använda samtidigt som det ger otroliga resultat.

ezgif.com-gif-maker-7.gif
colourisation-Main-Images-11.png

Enkel Bearbetning

FÅNGA – ANSLUTA – BERÄKNA - KONSUMERA

Skanning och databehandling förblir lika enkel som alltid. Hovermap och kameran startas med en knapptryckning, och efter fångst bearbetas LiDAR och videodata via ett enkelt drag-and-Drop-arbetsflöde. För avancerade användare görs också ett stort antal parametrar tillgängliga för att ytterligare justera behandlings- och utgångsalternativ.

Integrera med dina befintliga arbetsflöden

Färgade punktmoln tillsammans med bilder och bildpositiondata kan importeras till ditt tredjeparts program. Som alltid innehåller våra punktmoln också per-punktattribut som range, intensitet, return number och tid - vilket gör filtrering enkelt.

colourisation-Main-Images-15.png
colourisation-Main-Images-18.png

Tryck på Spela in och starta skanning

Nu är det bara att trycka på spela in och börja samla färgade punktmoln!

Montera en kamerautrustad Hovermap på en drone för att nå de områden som är omöjliga att nå eller använda den som en handhållen skanner. Använd vår avancerade SLAM och flygautonomi på stöttade drönare för att driva dina färgresningar ännu längre i GPS-nekade miljöer.

SE FÄRGLÄGGNING FÖR HOVERMAP™

EXEMPEL
bottom of page