top of page
AL2-WP-Images-3.png

REDO, TRYCK, FLYG

FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL DET OTILGÄNGLIGA

Emesent höjer ännu en gång ribban för drönar autonomi med Autonomi Level 2 (AL2) för Hovermap. AL2 gör det möjligt för en Hovermap-utrustad drönare att flyga autonomt utanför synhåll även i utmanande GPS-förnekade miljöer. Detta möjliggör att flyga in i dessa områden för att kartlägga och utforska dem, leverera värdefull data och insikter som tidigare var omöjliga.

 

Med AL2 kan Hovermap-piloter flyga ett helt uppdrag från start till landning med hjälp av en surfplatta. Data behandlas ombord i realtid för att strömma en 3D-karta tillbaka till operatören. Tryck helt enkelt på kartan för att ställa in smarta waypoints, och Hovermap tar hand om resten och navigerar till waypoints med hjälp av "Guided Exploration" och undviker hinder med hjälp av dess virtuella sköld.

emesent-mining-safety-hovermap_icon-150x

ÖKAD SÄKERHET

Förbättra säkerheten och minska risker. Håll personal borta från maskiner, utsläpp och höjder. Skicka en Hovermap-utrustad drönare på ett autonomt uppdrag under broar, torn och till höga höjder. Kontrollera områden säkert innan personal får tillträde.

emesent-mining-greater-insights-hovermap

STÖRRE INSIKT

Hovermaps roterande LiDAR ger ett 360 graders synfält som säkerställer att 3D-data samlas in i alla riktningar. 3D-data samlas in konsekvent och minskar skuggorna kraftigt. Granska skador och andra förändringar. Planera exakt för nya verk. Koppla ihop en kamera för punktmolnfärgning och ytterligare analys.

emesent-mining-greater-productivity-effi

EFFEKTIVITET & PRODUKTIVITET

Med Hovermap kan du kartlägga strukturer och trånga, otillgängliga områden på några minuter snarare än timmar. Bekräfta byggprocesser, skador och efterföljande reparationer. Ta välgrundade beslut för reparationer, underhåll och projektledning.

icon-mining-clients-emesent-icon-white-c

PRIS & TIDS BESPARING

Hovermap-piloter kan nu flyga ett helt uppdrag från start till landning med hjälp av en surfplatta, med minsta träning. Att flyga ett uppdrag med AL2 kräver inga specialiserade drönarpiloter och kan göras av en person.

FÅ OTILLGÄNGLIG DATA

i 5 ENKLA STEG

1.

STARTA

AL2-icons-15.png

Starta upp motorerna.

2.

LYFT

AL2-icons-15.png

Klicka bara på surfplattan för att starta och börja ditt uppdrag.

3.

LÄGG TILL WAYPOINTS

AL2-icons-22.png

Ställ in smarta waypoints snabbt och enkelt genom att trycka på 3D-kartan i realtid som strömmas till surfplattan. AL2 kommer att navigera runt hinder och genom luckor för att nå dom.

4.

KOM HEM

AL2-icons-18.png

"Smart" återgång till hem hittar den snabbaste vägen hem när batteriet är slut eller om ett fel inträffar.

5.

LANDA

AL2-icons-19.png

Tryck för att automatisk landa.

SÄKERHETSSYSTEM

AL2 inkluderar avancerade säkerhetssystem för att hantera utmanande förhållanden som damm, tunna trådar och kommunikationsförluster. Dessa ger en extremt robust autonomi som har testats omfattande i underjordiska gruvor och andra utmanande miljöer.

KLARAR DAMM

SER TRÅDAR

FLYG UTAN RADIOTÄCKNING

drone-icon-4-2-150x150.png
drone-icon-7-150x150.png
drone-icon-8-150x150.png
dargues_stope_02.jpg

OÖVERTRÄFFADE INSIKTER

Flyga längre än någonsin tidigare och få oöverträffad insikt för att göra säkra beslut och utvärderingar av dina tillgångar.

ENKELT ATT ANVÄNDA

ANVÄNDAR DISPLAY
ezgif.com-gif-maker-13.gif

TRYCK OCH FLYG

Piloter med alla kompetensnivåer kan nu utföra komplexa uppdrag med lätthet med det intuitiva Tap-To-Fly-gränssnittet.

 

Klicka på 3D-kartan för att ställa in 2D, 3D eller plana Smart Waypoints. Hovermap hittar en säker väg till waypointen samtidigt som man undviker hinder. Ställ in en waypoint bortom de aktuella området och Hovermap utforskar autonomt mot waypointen med hjälp av Guidad utforskning. Drönaren kommer att fortsätta utanför synhåll och kommunikationsområdet tills den når waypointen och sedan återgår hem.

AL2-icons-23.png

FÖRBÄTTRAD PILOTKÄNSLA

För att få ut mesta möjliga av realtidspunktsmoln, är AL2 utrustad med en ny skärm med den robusta, 10,1 tum, Samsung Tab Active Pro. Utför ett uppdrag med surfplattan ansluten till din DJI-controller för maximal tillgänglighet och minimal trötthet, eller handhållen med det integrerade handgreppet.

AL2-real-time-piont-cloud-on-tablet.gif

PUNKTMOLN I REALTID

Hovermap är känd för sina täta punktmoln. AL2 levererar nu dessa punktmoln till pilotern under flygningen. Piloter kan interagera och utforska skanningsdata när de använder drönaren i realtid. Zooma, rotera och utforska dina skanningar så att du levererar de resultat du behöver.

HOVERMAP AL2 + M300

EN KRAFTFULL KOMBINATION

Tät integration - Enkel plug-and-play

Med Hovermap AL2 kan DJI M300-användare utöka drönarens kapacitet avsevärt, vilket ger robust kollisionsundvikande och exakt kartläggning. Det gör det också möjligt för användare att flyga säkert i GPS-förnekade miljöer, som underjordiska gruvor, tunnlar, inomhus och under hamnar och broar.

 

Den Hovermap-förbättrade M300 är idealisk för organisationer som arbetar i utmanande miljöer och behöver smart, robust teknik för att hjälpa dem att samla in korrekt data för en rad olika syften.

Screenshot 2020-07-29 at 22.58.42.png
bottom of page